Societat

El 18è Emergent portarà trenta espectacles a sis localitats

El festival tindrà lloc del 30 de juny al 9 de juliol a Sarrià, Fornells, Cervià, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya

L’Emergent, el festival d’arts en viu del Gironès, celebrarà la 18a edició del 30 de juny al 9 de juliol a sis localitats de la comarca: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. El festival, organitzat per l’associació Fringe amb el suport del Consell Comarcal del Gironès, ha programat trenta actuacions de petit format i curta durada –cinc per localitat– de música, poesia, circ, clown, teatre, humor i màgia, amb artistes emergents i consolidats.

L’Emergent s’obrirà el dijous 30 de juny a Sarrià de Ter (parc de la Cooperativa) amb la música de l’Orchestra Fireluche i Joan Colomo, un monòleg de Marc Sarrats, l’humor de Los Informalls i el teatre d’objectes de Zero en Conducta.

A Fornells (pati de les escoles), hi actuaran el divendres 1 de juliol la cantant Judit Neddermann i el grup La Ludwig Band, als quals s’afegiran la dansa de Brodas Bros, la màgia de Joana Andreu i el circ de Júlia i Àfrica.

El dissabte 2 de juliol, a Cervià de Ter (davant de l’ajuntament), hi tindran lloc les actuacions musicals de Mazoni i Sommeliers, la dansa de CobosMika, l’humor de Godai Garcia i les acrobàcies de FS Freestyle Team.

El segon cap de setmana de l’Emergent començarà el dijous 7 de juliol a Vilablareix (plaça del Perelló), amb la música d’El Petit de Cal Eril i La Remei de Ca la Fresca, la poesia de Josep Pedrals, el mim de Carlo Mô i la màgia de Pòker de Iaies.

El divendres 8, a Sant Gregori (exterior de La Pineda), la música hi anirà a càrrec d’El Pony Pisador i Alaire, repetirà FS Freestyle Team i hi haurà circ amb Mila Martínez i La Fem Fatal.

L’Emergent es clourà el dissabte 9 de juliol a Madremanya (davant del CIR), amb les cançons de Roger Mas i Manzau, la dansa de Maria Villate, el circ de Telarquia i l’humor de Godai Garcia.

Les vetllades començaran sempre a les 21 h i el preu de les entrades és de 12 euros (anticipada) o 16 euros (taquilla) per nit i de 5 euros per als menors de 8 anys, amb abonaments de tres dies. Hi haurà servei de bar i menjars. Com cada any, el fotògraf David Julià s'encarregarà de resumir cada vetllada al final dels espectacles amb els seus "foto-sketches".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES