Societat

ELS AVENÇOS TECNOLÒGICS

Noves eines per menjar sa

Quan apareixen modes o canvis dins la societat sempre es creen aparells per tal de fer més fàcil aquesta transició o treure tot el suc possible a la moda. En aquest cas, aquesta tendència actual pel menjar més sa ha vingut acompanyat de les fregidores d’aire, un utensili de cuina que fregeix utilitzant aire. Només el 2021 se’n van vendre a Espanya 400.000 exemplars, quatre vegades més de les unitats que s’havien venut el 2020. “Aquest ascens es pot atribuir a dos factors principals. El primer és els resultats cruixents que proporciona sense fer servir oli i el segon és una tendència creixent a menjar cada vegada més sa”, explica Elena Soriano, treballadora de Moulinex.

“Les fregidores d’aire han arribat per quedar-se”, assegura Soriano, qui les compara amb el microones. “Al principi es pensava que el seu ús era limitat, però ara hi ha centenars de receptes.” Moulinex ha demostrat que amb aquest aparell es pot reduir fins a un 99% el greix afegit als aliments, a part d’estalviar oli i fins a un 40% d’electricitat respecte d’un forn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mor un home ofegat al canal marítim d’Amposta

amposta

Aquesta mitjanit es desactiva el nivell 3 del pla Alfa per perill d’incendis als 249 municipis afectats

barcelona
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Nova tarda de xàfecs

barcelona

La burocràcia i la sobreprotecció frenen la prevenció del foc

barcelona

La Biblioteca Popular per a la Dona

Prova pilot a les Garrigues Altes contra l’èxode rural

barcelona

Catalunya en doble alerta: risc d’incendis per la calor i anunci de fortes pluges

barcelona

Creix el frau elèctric a les comarques de Girona

GIRONA

La baixada de raiers ara serà a la primavera

Coll de Nargó