Societat

Art efímer a La Corxera de Sant Feliu de Guíxols

L’entitat Mascanada6 renovarà un gran mural que el 2018 va pintar l’artista Marina Capdevila

Els colors de l’obra, que anirà a càrrec de Gerard Valverde, s’escolliran per votació popular

La paret del pavelló municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols es tornarà a convertir en un gran espai d’art efímer i dinàmic amb un votació popular per escollir la paleta de colors del treball artístic. L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol renovar aquest obra de gran format, que dóna la benvinguda a la ciutat, coincidint amb la commemoració de la 60a edició del Festival Porta Ferrada. En aquell moment, el 2018, Marina Capdevila hi va pintar per primera vegada un mural, en el marc del festival humorístic Singlot.

Ara, l’organització anirà a càrrec de l’entitat Mascanada6. La il·lustració es farà de la mà de l’artista local Gerard Valverde ’Musclu’. Els organitzadors volen que el procés creatiu sigui participatiu i per això es fa una crida per escollir la paleta de colors del que ha de ser l’obra . La setmana del 2’2 al 29 de juliol en ’Musclu durà a terme el mural: “Una acció viva que consta de diferents fases, que poc a poc aniran donant forma i color al nou mural artístic”.

Musclu, l’artista

L’artista escollit és Gerard Valverde (Sant Feliu, 1983). Valverde, conegut com a ’Musclu’ , és “un artista curiós i inquiet”, segons es recull a la plana web de Mascanada6: “Les seves il·lustracions es composen de motius i personatges en acció, que interactuen entre ells creant noves formes i motius. Sovint amanit amb un toc d’humor i referents musicals, fa que el seu estil sigui inconfusible i fàcilment reconeixible”, afegint que: “Ha realitzat diversos cartells i també ha personalitzat objectes com bambes i instruments. Amb Lápices Muswel han auto editat diversos còmics que provoquen a qualsevol, arrencant un somriure amb les seves vinyetes”.

Mascanada6 és un moviment cultural pel desenvolupament econòmic i social de Sant Feliu de Guíxols.” Una suma de visions i interessos per a la millora de les condicions de persones i entitats vinculades amb les arts, la cultura, l’educació i el sentit més ampli del que significa la paraula creativitat”, segons expliquen al seu web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA
SOCIETAT

L’electricitat, el gas i aigua, els serveis amb més reclamacions al Vallès Oriental

GRANOLLERS