Societat

Els Minyons de Terrassa es reivindiquen per la seva festa major amb el 3 de 9 amb folre

Els Castellers de Terrassa i els Capgrossos de Mataró han signat la millor actuació de la temporada tot i les baixes

Els Minyons de Terrassa han arribat a la seva Festa Major amb el repte de revalidar el 3 de 9 i ho han aconseguit en primera ronda. Els malves s’han reivindicat al Raval de Montserrat amb una construcció que ja van descarregar al final de la temporada passada, i que vol posar les bases per a castells superiors. Des de primera hora, han descartat el 4 de 9 amb folre, i han completat la jornada amb una torre de 8 amb folre i un 5 de 8. L’altra colla local, els Castellers de Terrassa han signat la millor actuació de la represa amb un 7 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7 amb agulla. I els Capgrossos han fet honor al seu nom i han descarregat el 4 de 8 a la tercera ronda, després de dos intents desmuntats.

Diada castellera al Raval de Montserrat sota un sol de justícia. Els Castellers de Terrassa han començat la jornada amb un 7 de 7 que han tingut controlat en tot moment. Un castell que ja havien fet en altres ocasions, però que és la primera vegada que fan aquesta temporada i que servirà per donar passos a la mainada.

De la seva banda, els Minyons de Terrassa han començat amb el 3 de 9 amb folre. És el primer de la represa, ja que aquesta temporada encara no l’havien provat, però van ser els únics que el van fer l’any passat i, de fet, és el 300è descarregat de la seva història. Condicionats per les baixes, als Capgrossos de Mataró se’ls ha travessat el 4 de 8 i han fet dos intents desmuntats.

Segona ronda

En segona ronda, els Castellers de Terrassa han fet un 5 de 7, el tercer de la temporada. Els de la camisa malva han descarregat una torre de 8 amb folre amb molta solvència i els Capgrossos de Mataró han descarregat un 2 de 7 que els ha servit per refer-se del mal gust de boca que els ha deixat els dos intents desmuntats del 4 de 8.

Tercera ronda

Amb molta seguretat i fermesa, Els Castellers de Terrassa han descarregat el 4 de 7 amb agulla en tercera ronda i han signat així la millor temporada des de la represa. Els Minyons de Terrassa han descarregat el 5 de 8 després d’un peu desmunta. Finalment, a la tercera ronda els Capgrossos de Mataró s’han pogut treure l’espina clavada i han descarregat el 4 de 8, el cinquè de la temporada. Després han demanat permís per fer un tercer castell, el 7 de 7, que han estrenat aquesta temporada. Els Minyons de Terrassa han tancat l’actuació amb un pilar de 6.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena