Societat

Kinbédeball i La Banda del Rec obren la festa de Salt

Les dues entitats, que compleixen 20 i 25 anys, van fer una lectura conjunta del pregó

A Blanes, el pregó va ser un homenatge a Carles Faust

Salt i Blanes van tenir ahir, amb la lectura dels pregons, l’inici oficial de les seves respectives festes majors. A Salt, les associacions Kinbédeball i La Banda del Rec, que aquest any celebren 20 i 25 anys respectivament, van obrir ahir la festa major amb la lectura conjunta del pregó, en el qual van fer un repàs a la seva història i van explicar anècdotes viscudes des de la seva fundació. L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, va dir que, després de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia, aquest any s’hi torna “amb més il·lusió que mai”.

A Blanes, l’escollit per llegir el pregó va ser la Fundació Carles Faust, en un clar homenatge al fundador dels característics jardins Marimurtra, Carles Faust. El seu president, Jordi Xena, i els patrons, Quim Valls i Christopher Witty, van destacar en les seves paraules la tasca d’aquest visionari enamorat de la botànica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia