Societat

Detenen cinc homes encaputxats i armats per assaltar un pis a Bellaterra i robar-hi droga

Els assaltants van emmordassar les persones de l’immoble, que estaven celebrant una festa, i en van ferir tres

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc homes per assaltar un domicili de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), on s’estava celebrant una festa i agredir les vuit persones que hi havia. Els fets van passar el 16 de juliol passat. Els cinc assaltants, que anaven encaputxats i duien arma de foc i ganivets, van irrompre al pis, van amenaçar els integrants de la festa i els van emmordassar. Tres d’ells van quedar ferits amb arma blanca i cops. Els Mossos en van poder enxampar tres quan sortien del domicili i van trobar els altres dos en una zona boscosa pròxima al lloc. Quan els van escorcollar els hi van trobar substàncies estupefaents que haurien robat del pis.

Els fets van passar el dia 16 a primera hora de la tarda. Els assaltants van entrar al domicili on s’estava celebrant una festa particular. Tres persones van resultat ferides, una de les quals per arma blanca i les altres amb cops i contusions. Un dels que era a la festa va poder alertar la policia, que va poder detenir al lloc dels fets tres dels assaltants. En l’escorcoll els van trobar un ganivet de grans dimensions tacat de sang i una navalla. Després, els agents van trobar en un contenidor una arma de foc que suposadament va llençar un dels autors de l’assalt, segons testimonis, i amb la qual hauria amenaçat les víctimes.

Els detinguts són tres homes d’entre 21 i 32 anys. L’individu de 32 anys té 10 antecedents per delictes contra la salut pública i robatoris amb força, mentre que els altres dos individus més joves no tenien cap antecedent. A dins del domicili la policia hi va trobar, a banda de les brides emprades per emmordassar les víctimes, substàncies estupefaents suposadament per al tràfic de droga al detall.

Poques hores després una patrulla de paisà dels Mossos va aturar dues persones més a una zona boscosa i en van detenir un d’ells. A la motxilla li van trobar marihuana, haixix i amfetamines que els autors haurien sostret presumptament del domicili. L’altre va aconseguir escapolir-se dels agents, tot i que el van acabar detenint el 18 de juliol.

Els Mossos van comprovar que les substàncies estupefaents trobades al pis eren de les mateixes característiques que les de la motxilla, els Mossos també van detenir un home de 30 anys per tràfic de drogues. A dins de l’immoble hi van trobar 605,5 grams de marihuana, 358 grams d’haixix, 100 grams d’amfetamines i d’altres substàncies pendents d’analitzar.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que els assaltants coneixien l’activitat il·lícita que duien a terme els propietaris del pis, i van assaltar-los aprofitant que es trobaven de festa i trobarien poca resistència per fer-se amb les substàncies.

Quatre dels cinc assaltants van ingressar a presó després d’haver passat a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès. Els atribueixen delictes de lesions, entrada a domicili aliè, robatori amb violència i delictes contra la salut pública. La investigació continua oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona