Societat

Arbúcies, a punt per la Fira de Tardor al Montseny i la 38a Festa del Flabiol

Viu l’autèntica tardor al Montseny el cap de setmana del 5 i 6 de novembre a Arbúcies tot passejant per les més de 80 parades de productes del Montseny i de tardor

El cap de setmana del 5 i 6 de novembre, viu l’autèntica tardor al Montseny a Arbúcies amb la Fira de Tardor al Montseny i la 38a Festa del Flabiol. Dos dies per gaudir de la música, la tradició, la gastronomia, la cultura popular, l’artesania i el patrimoni d’un territori tan ric com és la Vall d’Arbúcies.

Durant els dos dies de la fira podreu passejar pel mercat d’artesans de productes de tardor i del Montseny, que enguany comptarà amb prop de 90 parades i amb més productors locals i de proximitat respecte les edicions anteriors. També podreu veure la mostra d’oficis artesans; visitar l’espai remeier; participar en diferents tallers de manualitats i de productes naturals, tots organitzats per entitats locals; tastar les castanyes del Montseny; visitar el Museu Etnològic del Montseny i el Jardí Dendrològic del Montseny... I tot això, amenitzat pel so dels flabiols amb les sardanes obligades de flabiol que podreu escoltar el dissabte a la tarda, amb els flabiols al carrer de diumenge al matí o el gran concert de flabiols del diumenge a la tarda.

Per als més petits, s’han organitzat diferents activitats i tallers, com ara l’espai de pintar cares, de joc i creació; els jocs gegants de fusta, les passejades amb poni, el circuit de cotxes elèctrics, el taller de modelatge de fang, un taller demostratiu de fusta, el taller de fer castells Enfaixa’t amb la Colla Castellera del Baix Montseny o el taller Impressionats per la natura, en què s’utilitzaran tècniques d’impressió utilitzant els elements que la natura ens ofereix.

I com cada any, també podreu degustar el tast popular de tardor o seguir la cercavila amb els Gegants d’Arbúcies que acabarà a la plaça de la Vila amb la mostra de balls i la roda de flabiols. Trobareu tota aquesta informació i el programa de la fira aquí: https:// www.visitarbucies.com/ca/activitats-i-esdeveniments/fires-i-festes/fira-de-tardor-i-festa-del-flabiol-2022 .html



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES