Societat

societat

La Colmena fa el millor torró de crema cremada

Toni Roig, de la històrica pastisseria La Colmena de Barcelona, s’ha proclamat guanyador del primer concurs “Millor torró artesà de crema cremada”, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.

Roig s’ha imposat a un total de 52 participants de tot l’Estat espanyol que competien pel guardó. Els candidats al premi han lliurat quatre barres de torró artesà de crema cremada de format rectangular elaborats íntegrament amb ametlla, rovell d’ou, sucres, làctics, aromatitzants i cremats per una o diverses cares.

En declaracions a El Punt Avui, Toni Roig ha explicat que el torró de crema cremada és el que més demanda té en a la seva pastisseria i que amb el premi encara tindrà més demanda i més feina en un mes de desembre on es descansa molt poc. Segons els seus càlculs, el torró de crema cremada significa el 70% de les vendes d’aquest dolç a la Colmena. Una barra de les grans, en funció del pes, pot costar a l’entorn dels 20 euros. El d’avui és el primer premi que rep aquest pastisser.

La pastisseria La Colmena, situada a la plaça de l’Àngel de Barcelona, és una de les pastisseries més antigues de Barcelona i acumula més d’un segle d’història. L’establiment és un dels que ha vist perillar la seva viabilitat per la pujada de peus dels lloguers dels locals comercials que afecten tot el centre de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar l’increment de furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona