Societat

El Col·legi d’Administradors de Finques de Girona estrena junta

La junta, presidida pel nou president Francesc X.Quintana Roig, aposta per posicionar-se en el sector

Des de fa uns dies, el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona (CAFGI) ja compta amb una nova junta, encapçalada pel nou president, Francesc X. Quintana Roig i un equip que, amb la premissa de treballar per un Col·legi inclusiu i paritari que reivindiqui la figura femenina en el sector, està format per 6 dones i 5 homes. Una de les novetats destacades d’aquesta renovada junta és donar a conèixer la figura de l’administrador/a de finques i posicionar el col·lectiu com a capdavanter en el sector.

Així ho explica el seu president, Francesc X. Quintana Roig: “Des del Col·legi veiem la necessitat de posar en valor la feina i la tasca professional de les administradores i administradors de finques, responent a les necessitats del conjunt d’edificis i de les persones propietàries que els integren, que contracten els nostres serveis, amb la voluntat de gaudir d’una gestió integral del seu immoble tant en la vessant jurídica, com tècnica, comptable, mediadora de conflictes i resolutiva de les necessitats diàries i de futur del seu edifici. Per tant, aquesta demanda/necessitat dels nostres clients i clientes ens obliga i per descomptat ens motiva a disposar de professionals formades en tots aquests àmbits de treball. Així mateix i amb la mateixa voluntat de servei, comptem amb els coneixements i formació necessaris per la gestió i administració de les propietats que els nostres clients/propietaris, puguin destinar a l’arrendament tant d’habitatge com les destinades a ús turístic, convertintnos en els professionals necessaris per una bona gestió de les múltiples vessants de treball que poden envoltar un arrendament: la captació del client, la formalització contractual, les formalitats legals necessàries i complementàries al propi contracte i la gestió diària de la finca, amb la necessària resolució de les incidències que esdevenen entre les parts”, diu.

A nivell intern, des del nou equip de govern del CAFGI es vetllarà per un Col·legi participatiu i participat, potenciant els continguts i els serveis d’interès pel col·lectiu i buscant espais on intercanviar coneixement. Per això ja s’està treballant en el nou pla de formació, com explica la vicepresidenta, Cristina Pardo: “Busquem que el Col·legi sigui un lloc on trobar-nos, compartir inquietuds i continuar creixent professionalment. Volem oferir una formació de qualitat i pròpia, amb temes d’interès i d’actualitat tant des d’una vessant específica (tècnica) com pràctica. Tenim clar que precisem d’accions que ens permetin fer arribar el Col·legi al territori i vetllar per modernitzar i digitalitzar-ne el dia a dia, amb una clara aposta per la comunicació interna i externa”, detalla.

Amb aquest i molts reptes més, la nova junta encara aquests quatre anys que li vénen per davant amb il·lusió, compromís i moltes ganes de tirar endavant el nou projecte per continuar fent créixer el Col·legi al mateix temps que dona resposta i acompanya la ciutadania en temes d’estricta actualitat que continuen generant incerteses com ho són els fons europeus Next Generation per a la transformació digital i ecològica, o en altres necessitats relacionades amb els habitatges i els edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós