Societat

L’ExpoJove pretén arribar novament als 9.000 visitants

El saló, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març al Palau de Fires de Girona, comptarà amb 88 expositors i organitzarà més d’un centenar de xerrades i tallers

La dissetena edició de L’ExpoJove, el saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines, tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març al Palau de Fires. Els organitzadors pretenen arribar a les xifres d’assistència de l’any passat, amb més de 9.000 persones. La majoria dels visitants seran estudiants procedents de 90 centres que rebran propostes d’estudis i formació per a l’etapa posterior a l’ensenyament obligatori. En total, l’esdeveniment comptarà amb 88 expositors, organitzarà més d’un centenar de xerrades i tallers i la seva entrada serà lliure. El principal públic són els estudiants, però també s’enfoca a famílies, professorat i tutors. “És un saló que pretén ajudar i orientar els estudiants a dissenyar la seva carrera professional, explicant tot el ventall de possibilitats que existeixen. Està enfocat sobretot als nois i noies que cursen quart d’ESO, a qui se’ls presenta la seva primera gran decisió perquè han de triar si més endavant cursaran Cicles Formatius o faran el Batxillerat. Se’ls parla dels possibles itineraris, de tota l’oferta formativa existent i es completa amb d’altres serveis com ara cursos d’idiomes, residències universitàries...”explica Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona.

Sota el lema ‘Dissenya el teu futur’, el saló oferirà als seus visitants les propostes d’estudis de batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i inserció i formació de persones adultes amb la voluntat de confirmar-se com un punt de referència per a la formació que va més enllà dels 16 anys. A part dels estudis universitaris i de nivell superior, també posa al damunt de la taula cursos d’idiomes i assessorament per als joves, entre d’altres opcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC