Societat

Neix el projecte Ocell de Foc a la Selva i el Gironès

El projecte té com a objectiu principal prevenir i promoure la salut mental entre els i les joves i la lluita contra l’estigma

Durant els darrers anys, com a conseqüència de la pandèmia de la COVID19 juntament amb la crisi socioeconòmica que actualment s’està vivint arreu del territori, s’han fet evidents els gran reptes que està vivint el col·lectiu de joves de la comarca de La Selva i el Gironès per poder construir un projecte de vida independent. Factors vinculats a la dificultat d’accés a l’habitatge, la precarietat laboral, el baix nivell formatiu, la incertesa del futur i l’estroncament de processos vitals claus i l’impossibilitat d’establir vincles forts i segurs a nivell social i comunitari, han fet augmentar els factors de risc i les possibilitats d’experimentar una problemàtica de salut mental.

Davant d’aquestes dades alarmants i l’augment del malestar i l’estrès emocional que pateix el col·lectiu de joves, des del Departament d’Empresa i Treball, juntament amb la Direcció d’Economia Social i Solidària, es vol donar resposta amb la creació del projecte Ocell de Foc.

El projecte té com a objectiu principal prevenir i promoure la salut mental entre els i les joves i la lluita contra l’estigma. Al mateix temps, Ocell de Foc està dissenyat per executar accions especialitzades dirigides als i les joves que pateixen problemàtiques de salut mental, alhora que treballa per impulsar accions dirigides a assolir la inserció laboral i el retorn al sistema educatiu de joves del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla