Societat

Onze noves rutes per descobrir l’entorn natural de Cassà

Aquest dijous s’ha presentat el projecte de “Rutes de Cassà, vila surera”

El regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó, el regidor de Governació, Marià Montsunyer i l’alcalde, Robert Mundet, amb l’àrea de Promoció Econòmica, han presentat aquest migdia el projecte “Rutes de Cassà, vila surera”. Es tracta del disseny i posada en valor d’onze rutes que recorren l’entorn natural de Cassà, juntament amb la creació d’un mapa que les recull i les dona a conèixer al visitant. Dues d’aquestes rutes segueixen els diferents punts d’interès de patrimoni cultural i històric del municipi, la Ruta del suro i la ruta Cassà sota les bombes.

Les rutes plantegen recorreguts d’entre 2 i 21 km per a tots els nivells i tota la família, el mapa descriu les possibilitats de cada ruta, si es recomana seguir-la en bicicleta o a peu, el desnivell i la dificultat.

A més del mapa també s’han instal·lat plafons informatius a diferents punts i s’ha posat en marxa d’una nova pàgina web turística .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia