Societat

El barri de Montjuïc tindrà un nou espai cívic

L’Ajuntament de Girona ha comprat un local de més de 200 metres quadrats construïts i ha costat 131,4 mil euros

Aquest divendres l’Ajuntament de Girona ha fet efectiva la compra d’un local al barri de Montjuïc, que s’ha adquirit a l’entitat Coral Homes per 131.413,76 euros (IVA inclòs). Amb una superfície construïda de 207,90 metres i situat a la planta baixa del número sis del carrer de Francesc Mateu, l’immoble es convertirà en el nou espai cívic del barri. D’aquesta manera, informa l’ACN, permetrà incrementar els recursos i els serveis que es duen a terme al barri, a més de dinamitzar i impulsar accions a partir de les necessitats dels infants, joves i, en especial, de la gent gran. Al matí, s’ha firmat la compravenda i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut les claus del local.

L’immoble es troba a prop del Local Social de l’Associació de Veïns i Veïnes de Montjuïc, fet que facilitarà la interacció entre els dos equipaments, i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia