Societat

societat

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE deixa més de 10 milions a Vilanova i la Geltrú

El sorteig ha repartit a la capital del Garraf el primer premi de 6 milions d’euros i uns altres 109 cupons de 40.000 euros

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE ha deixat una pluja de més de 10 milions d’euros a Vilanova i la Geltrú, segons informa l’ACN. El sorteig de divendres ha repartit a la capital del Garraf el primer premi de 6 milions d’euros i uns altres 109 cupons de 40.000 euros cadascun. El quiosc ubicat al número 86 de la Rambla Principal, regentat per María del Mar Ortega, ha estat l’encarregat de repartir la sort, que també ha arribat al proper Roxy Café. “Estic en un núvol, súper emocionada. El somni que tenia, donar un premi així, tan i tan gran, ja ho he aconseguit. Em fa molt contenta que s’hagi repartit tant. Segur que li ha tocat a molta gent que ho necessita i que estarà molt feliç”, ha apuntat la mateixa Ortega, un dels 2.400 venedors que té l’ONCE a Catalunya. “Intueixo que ha tocat a molts clients fixos, que m’han acompanyat des de fa molt temps”, ha afegit la venedora, que acumula una dècada d’experiència, els últims cinc al quiosc de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Precisament, l’ONCE celebra aquest dissabte la tradicional trobada per commemorar la 27ena Diada de la Família del Grup Social ONCE a Catalunya. Serà a Port Aventura i aplegarà unes 1.300 persones cegues i amb altres discapacitats acompanyades de familiars i amics, sota el lema ’Amb tu transformem vides’. La celebració estarà presidida pel director general de l’ONCE, Ángel Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Renfe confirma que les alteracions a Rodalies continuaran aquest dilluns

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot