Societat

El temporal deixa múltiples incidències a Mallorca i Eivissa

Ha calgut cancel·lar o desviar 45 vols als aeroports de les illes

El temporal de pluja i vent que està afectant les illes Balears ha deixat múltiples incidències a Mallorca i Eivissa. Segons informa Efe, fins a primera hora de la tarda s’han comunicat 223 incidències als serveis d’emergències del 112. Les zones més afectades són Palma i Calvià, on s’han produït caigudes d’arbres, despreniments i presència d’obstacles a la calçada. El 112 ha demanat “molta precaució” a la població per evitar que alguna persona pugui resultar ferida.

Problemes als aeroports

Els aeroports de les Balears també han rebut els efectes del temporal. Fins a les tres de la tarda s’hi havien cancel·lat o desviat un total de 45 vols a Palma, Eivissa i Maó. Des de Palma se n’han hagut de desviar 18 vols que hi havien d’aterrar i se n’han cancelat set més. A Eivissa hi ha hagut deu cancel·lacions i vuit desviaments i a l’aeròdrom menorquí tres desviaments i set cancel·lacions. Els tres aeroports tenien previst operar en total 1.455 vols, atès que es tracta de l’últim diumenge d’agost, que coincideix amb la fi de moltes vacances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.