Societat

Un mort, 8 ferits i més de 1.000 hectàrees cremades arran d'un incendi al sud de Califòrnia

En un dels barris més exclusius dels EUA, on viuen nombrosos famosos, s'ha hagut d'evacuar els veïns de 200 cases

Una persona ha mort i vuit més han resultat ferides a Califòrnia a causa de l'incendi que crema entre Los Angeles i San Diego, que ja ha arrasat més de 1.000 hectàrees.
La sequedat del terreny, les altes temperatures i el fort vent han ajudat a propagar les flames des del punt on es va originar el foc, a Malibú, prop de Hollywood. En aquesta zona l'incendi, que ja està controlat, ha cremat 500 hectàrees i una trentena de residències de luxe.

Davant el perill del foc, en un dels barris més exclusius dels Estats Units, on viuen nombrosos famosos, s'ha hagut d'evacuar els veïns d'unes 200 cases, entre les quals la de l'actor Mel Gibson, el director de "Titanic", James Cameron, i la cantant Olivia Newton John.

Les autoritats han informat que quatre bombers i quatre ciutadans més han estat hospitalitzats en el foc, que també ha provocat la mort d'una persona.

Un altre focus s'ha originat a la zona de Witch Creek, a San Diego, on ja s'han cremat 1.250 hectàrees i s'han desallotjat diverses cases. A la zona nord de Los Angeles, a la reserva nacional d'Angles, un hàbitat natural d'espècies protegides, s'han cremat 200 hectàrees.

El foc també ha afectat al campus de la Universitat Pepperdine, que ha obligat a desallotjar professors, treballadors i alumnes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.