Societat

Barcelona

Una app de cites per a discapacitats intel·lectuals

Dinderclub és una nova aplicació de mòbil pensada per facilitar que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin concertar cites i fer plans de sortides grupals. De moment, només està disponible per a persones amb síndrome de Down i intel·ligència límit, però la previsió és que s’obri a altres discapacitats més endavant i, inicialment, només opera a l’àrea metropolitana de Barcelona. L’impulsor del projecte, Max Roures, defensa aquesta eina com a via per aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin satisfer les mateixes necessitats socials, afectives i sexuals que les persones neurotípiques en un entorn segur, sense riscos de patir abusos ni agressions.

Els usuaris s’han de registrar a través de les entitats socials, com ara les adherides a Dincat, acidH (intel·ligència límit i discapacitat intel·lectual lleu), Aura (promou la inclusió laboral) i FCSD (síndrome de Down). Els plans ofereixen diverses opcions culturals, gastronòmiques, d’esbarjo i esportives per als caps de setmana per a un nombre de persones limitat i variable, amb assistència d’un dinamitzador, que dona suport al grup i a l’activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia