Societat

Més d’una vintena d’expositors ja han confirmat per a la 14ena Fira de la Flor i el Planter de Salt

Més d’una vintena d’expositors ja han confirmat la seva presència el diumenge 7 d’abril al Parc Monar de Salt per participar a la 14ena edició de la Fira de la Flor i el Planter del municipi. Una fira molt arrelada a la vila i que des de la seva creació vol posar en valor la relació històrica que ha mantingut Salt amb l’horta i el planter i la presència cabdal de la séquia Monar que ha garantit des de fa segles el regadiu de les hortes de Salt i rodalia. Per això, la majoria de parades que a hores d’ara ja han subscrit la seva participació són professionals del sector del planter, les flors, les plantes ornamentals o la jardineria, per bé que també hi haurà parades de terrissa, cistelleria o de cosmètica natural que estan estretament lligades amb el món de la pagesia i el cultiu de la terra.

Més enllà de la fira amb els expositors, la matinal del primer diumenge d’abril, just després de Setmana Santa, s’han programat diversos tallers i activitats per a tots els gustos amb l’objectiu d’adquirir nous coneixements sobre aquest àmbit o conèixer amb un ulls diferents espais naturals de Salt. Una de les novetats és la incorporació de la caminada de Càritas per les Deveses de Salt i les Ribes del Ter, que començarà a les 9.30 des del mateix Parc Monar i anirà a càrrec de Matthias Hespe, president de la comunitat d’hortalanes i hortalans de Santa Eugènia. L’activitat té un cost solidari de 10 euros per a l’entitat, permetrà fer una caminada de set quilòmetres i comptarà amb una càpsula divulgativa dedicada a la sequera i l’afectació a l’ecosistema de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona