Societat

Una turista valenciana mor en un accident de trànsit al sud d'Egipte

L'ambaixada i el consolat espanyols al Caire gestionen els tràmits per a la repatriació del cadàver i el retorn de la ferida

Accident de trànsit a Egipte amb el resultat d'una turista d'origen valencià morta i una altra dona espanyola ferida greu. El sinistre ha passat a la regió sud d'Assuan quan l'autobús en què anaven la víctima i 34 turistes més, la majoria de l'Estat espanyol però també colombians i italians, ha topat frontalment amb un camió que ha envaït el carril contrari. També han mort el guia egipci del grup de turistes i els dos ocupants del camió.

L'accident ha passat a dos quarts de sis de la matinada quan el camió ha envaït el carril contrari per causes que no se saben i ha impactat frontalment contra l'autobús dels turistes amb el trist balanç de quatre morts i una ferida greu. La turista valenciana María Dolores Sali, de 59 anys i resident a Barcelona, és entre les víctimes, així com també el guia que els acompanyava i el conductor del camió i el seu acompanyant.

L'ambaixada i el consolat espanyols al Caire estan pendents de la situació i gestionen els tràmits per a la repatriació del cadàver i el retorn de la ferida, que ha hagut de ser operada per una fractura de tíbia.

Dinou turistes més, principalment catalans i valencians, alguns dels quals també s'han fet ferides lleus, tornaran cap a Espanya via el Caire en un avió noliejat per l'agència de viatges que els havia preparat la ruta per Egipte. S'espera que arribin aquest diumenge a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Les gambes atrauen milers de visitants a la seva fira de Palamós

palamós
successos

Es confirma el feminicidi d’una veïna de Tarragona a mans del seu fill

Tarragona
SOCIETAT

Bancs per a la diversitat sexual al barri de Germans Sàbat

girona
educació

L’Institut Ca n’Oriac de Sabadell, premi Baldiri Reixac a l’escola transformadora

L’Espluga de Francolí
SOCIETAT

Tallers i signatura d’autors en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil

girona
Mobilitat

Cadena humana per demanar la connexió en metro de la Trinitat Nova i la Trinitat Vella

Barcelona
MEDI AMBIENT

Recullen 230 quilos de brutícia en dues hores a la platja de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Compres a l’aire lliure a la Botiga al Carrer de Girona

girona

En marxa el comissionat per impulsar els estudis universitaris

figueres