Societat

societat

SAP i SME denuncien l’aglomeració d’efectius de Trànsit de Girona

Els sindicats policials SAP-Fepol i SME-Fepol han denunciat davant la Inspecció de Treball l’aglomeració d’efectius i la mala gestió dels vestidors de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Trànsit de Girona. A través d’un comunicat conjunt, ambdues organitzacions sindicals han volgut denunciar “la manca de respecte i consideració que el Departament d’Interior i la Direcció general de la policia té amb els efectius policials del cos de Mossos d’Esquadra. I és que a la Comissaria de trànsit de Girona els efectius s’amunteguen en els vestidors per la manca d’espai i la manca de previsió”. També critiquen la mala gestió per part del Departament d’Interior de la reobertura de la Sala de coordinació operativa, ja que “no han dubtat en incomplir la normativa sobre prevenció de riscos i salut laboral, per encaixonar totes les taquilles en qualsevol lloc disponible”.

En concret, segons exposa l’escrit, alguns efectius policials s’han de canviar “en menys d’1 m2” i s’han trobat les seves taquilles en mig en zones de pas, “evidentment sense banquetes per poder-hi seure, fent enormement estressant el seu inici o final de servei”. Per tots aquests motius, els dos sindicats han presentat avui “de manera immediata” la corresponent denúncia davant la Inspecció de treball de la Seguretat Social. Tot i que s’els va comunicar que aquesta situació és del tot provisional, consideren que “en cap cas podem permetre que aquesta es pugui perpetuar en el temps”.

“Per tot plegat, exigim al Departament d’Interior i a Infraestructures que de manera immediata corregeixi la situació denunciada i posi solució a una situació vergonyant que, d’haver actuat amb responsabilitat i amb previsió, en cap cas s’hauria d’haver produït” conclou el comunicat conjunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.