Societat

societat

Uns 500.000 vehicles sortiran de l’àrea de Barcelona per la Segona Pasqua

S’habilitaran carrils addicionals a l’AP-7, es faran 1.222 controls i hi haurà 1.516 mossos en el dispositiu especial

El Servei Català de Trànsit preveu que uns 500.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona entre divendres a la tarda i dissabte al matí amb motiu de la Segona Pasqua. El dispositiu especial de trànsit s’allargarà de les 15 hores d’aquest divendres i la mitjanit del dilluns, que és festiu a més d’un centenar de municipis catalans. La previsió de retorn de dilluns és que uns 300.000 vehicles hi tornin entre les 12 i les 24 hores. Un total de 1.516 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran per la seguretat durant aquests tres dies i es faran 1.222 controls.

Les vies afectades de sortida seran previsiblement l’AP-7 entre Sant Cugat i la Roca del Vallès i entre el Papiol/Castellbisbal i Gelida. De tornada, la previsió és a la mateixa via entre Llinars i la Roca del Vallès, de la Jonquera al Voló i entre el Vendrell i Vilafranca del Penedès i a Gelida. A més, hi haurà circulació densa a les vies d’accés a localitats costaneres com l’N-340 al Vendrell, Roda de Berà i Altafulla, l’N-II a Tordera; i a la Costa Brava a la C-31 a Santa Cristina d’Aro i a la C-56 a Llagostera. També hi poden haver retencions a la C-58 i a la C-33 a Montcada i a la B-23 al Papiol.

En paral·lel, Trànsit ha alertat que hi haurà diferents trams afectats per obres que poden dificultar la circulació. Algunes d’aquestes vies afectades són la C-16 a Terrassa, la C-17 al tram Parets del Vallès-Granollers-Canovelles, la C-245 a Sant Boi de Llobregat, la C-55 a Manresa, la C-59 a Sant Feliu de Codines i la C-25 a Sant Sadurní d’Osormort, a la demarcació de Barcelona. A la de Lleida la C-14 al Coll de Nargó i a la de Tarragona l’N-240 a Montblanc.

Carrils addicionals en sentit contrari a l’habitual

Per tal de reduir les congestions i millorar la fluïdesa, Trànsit habilitarà carrils addicionals en sentit contrari a l’habitual a l’AP-7 entre Montornès del Vallès i Sils i entre Martorell i el Vendrell dissabte. També a l’AP-7/B-23 entre Vilafranca i Molins de Rei i també a l’AP-7 entre Sant Celoni i Montornès del Vallès dilluns.En aquets trams de l’AP-7 on hi haurà carril addicional en sentit contrari es limitarà la velocitat a 100 kilòmetres per hora en ambdós sentits. A més, els vehicles que circulen en el carril en sentit contrari ho han de fer a 80 kilòmetres per hora, així com també els camions en les franges horàries permeses.

D’altra banda, tant en l’operació sortida com en la de retorn també s’habilitaran altres mesures especials a la GI-662 i a la GI-666 a Platja d’Aro, i el carril bus-VAO de la C-58 s’obrirà a tots els vehicles (a excepció de camions de més de 7,5 tones).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dijous comencen les tasques de millora del ferm de la C-65 a Quart

GIRONA

A sorteig l’us d’onze parcel·les d’horts municipals a Torre-romeu

Sabadell

El nou pont històric de Sant Pere, rehabilitat a finals d’any

Terrassa
MEDI AMBIENT

Demanen tractar els pins afectats per la pedregada a l’Anoia, l’Alt Penedès i el Bages

Manresa
riudellots de la selva

Enllesteixen els treballs de millora per poder obrir la piscina municipal dissabte

RIUDELLOTS DE LA SELVA
Urbanisme

Barcelona defineix setze espais de gran afluència per gestionar el turisme

Barcelona

L’ACA comença els tràmits per a la restauració ambiental de l’estany de Sils

sils

Denuncien que el porta a porta agreuja la falta de personal a Girona+Neta

GIRONA
Administracions

Tarragona vol reduir el temps d’espera per accedir a una llicència d’obres

Tarragona