Societat

La Fira de Sant Isidre augmenta l’espai gastronòmic

Viladecans celebra aquest cap de setmana la 53a edició de la mostra de l’activitat econòmica local

La Fira de Sant Isidre es prepara per celebrar, aquest cap de setmana, la 53a edició, i ho farà augmentant l’espai gastronòmic. El tradicional aparador de l’activitat agrària de Viladecans s’estendrà, dissabte i diumenge, al passeig i parc de la Marina, la plaça de la Mediterrània i l’edifici Cúbic, amb espai per al teixit associatiu i econòmic de la ciutat. La novetat serà la creació de la Terrassa de la Fira, un gran espai gastronòmic i lúdic a la plaça de la Mediterrània. Deu restauradors de la ciutat oferiran tapes amb el producte local com a protagonista, i la degustació de plats es complementarà amb tallers i showcookings.

L’esdeveniment inclourà el tradicional Concurs-Exposició de Fruits del Camp, amb les paneres dels productes de l’horta del Parc Agrari i el Mercat de Pagès. També hi haurà espai per al comerç local, en què 30 establiments de la ciutat mostraran els seus productes. Ho faran amb un nou format, el Carrer del Comerç Local, on es faran sortejos i desfilades de moda. A la 22a mostra d’entitats participaran 62 associacions. L’estand municipal, al seu torn, mostrarà l’Estratègia 2030 i projectes com la Casa de les Abelles i el Viu Verd.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.