Societat

societat

Terrassa dedicarà la propera edició de la Fira Modernista a Lluís Muncunill

L’Ajuntament fa un balanç positiu de la darrera trobada

La propera edició de la Fira Modernista de Terrassa, que se celebrarà l’any 2025, es dedicarà a l’arquitecte Lluís Muncunill. Serà un reconeixement a la figura de Muncunill, un referent de l’aplicació de l’estil modernista a l’arquitectura industrial a Catalunya i a la cocapital vallesana amb edificis com la Masia Freixa o la seu del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. De moment, el consistori ha fet un balanç positiu de la darrera edició celebrada el passat cap de setmana i dedicada a la indústria tèxtil. Segons el regidor de Turisme, Pep Forn, «les xifres indiquen que manté intacte el seu poder d’atracció i es consolida com una de les eines més importants de projecció exterior de la ciutat”. Així, per exemple, segons dades recollides pel consistori, gairebé 30.000 persones van visitar els diferents elements patrimonials dela ciutat i 3.257 van participar de les rutes i visites guiades programades, a banda de la gran afluència de públic que va recórrer durant els dies de la fira la ciutat. Per espais, destaquen els 12.343 visitants que van passar per la Masia Freixa, les 7.942 persones que van visitar el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya o les 5.408 que han passat per la Casa Alegre de Sagrera.

Aquest any, a més, s’ha fet una enquesta de satisfacció entre els visitants, que van respondre 560 persones, i que mostren, segons el consistori, un alt nivell de satisfacció amb una valoració global de 8,8 sobre 10.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia