Societat

gastronomia

Cap de setmana gastronòmic a l’Antiga Fàbrica Damm

19 restaurants de Barcelona cuinaran durant 48 hores per al festival Time Out Fest

Dinou xefs de restaurants de Barcelona traslladaran els seus fogons a l’Antiga Fàbrica Damm durant 48 hores aquest cap de setmana 25 i 26 de maig per celebrar la quarta edició del festival gastronòmic Time Out Fest. Els plats que s’hi podran degustar van des de la cuina catalana a la cuina asiàtica, passant per la cuina vegana i la sense gluten, sense oblidar els dolços i la pastisseria (a càrrec de Delacrem de Massimo Pignata, Maru Botana i Cuvofood, els dònuts de Fernando Bosch).

Els restaurants convidats son el Kao Stree, al capdavant del qual hi ha Melina Kao, la filla de Josep Maria Kao, l’home que va portar amb el Shangai l’alta cuina xinesa a la capital de Catalunya i que aquest Sant Jordi ha tret el llibre Kao. La mejor cocina china’ (Planeta Gastro), on explica els secrets de la cuina xinesa i com va obrir el mític restaurant a Sarrià-Sant Gervasi. En aquest festival, Meilan Kao mostrarà els sabors de la tradició de la cuina xinesa –marca dels Kao– amb la modernitat i la cuina més innovadora.

També es podrà provar la cuina del Tapas 24, del xef Carles Abellan( a la foto un dels seus locals, el del carrer Diputació) un dels primers xefs en posicionar la tapa com a plat gastronòmic i que el cuiner de dues estrelles Michelin, Raül Balam, diu que fa de les millors “bombes de la Barceloneta”.

Els altres restaurants que donaran a provar els seus plats en aquest esdeveniment gastronòmic és el Virens, al capdavant del qual hi ha els xefs Rodrigo de la Calle i Gio Esteve, el RiasKr, comandat per Robert Gelonch Pla i el Xuba Tacos, del xef barceloní Antonio Sáez.

També es podrà provar la cuina del Dr Zhang, al capdavant del qual hi ha les xefs Èlia Caral i Giulia Campazzi), el Rooster & Bubble, de Marc Martínez Casas|,el restaurant Dillos|( Marien López i Haníbal Podlubny), el Kintsugi|(del xef Héctor Ribeiro) i el Noru, al capdavant del qual hi ha Marta Roselló i Daniel Benitorafe.

També es podran provar els plats de My Fucking Restaurant (Matteo Bertozzi), el Xeixa|(de Sara Valls), i Les Truites del xef Joan Miró, que presenta una revolucionària truita de “|croissant i pernil ibèric”.

En el festa al hi haurà, tant dissabte com diumenge, tallers i música, diverses actuacions, entre d’altres la de l’electropop de Javiera Mena,el grup de pop Bonnie & Clyde, els DJ Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel, que actuen sota el nom de VeMoDJs i el pop indie de HAL9000 DJ L’any passat hi van participar 12.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia