Societat

Nokia inclou el català en tots els seus mòbils

Governació i Administracions Públiques va acordar al febrer de 2007 la promoció de la telefonia mòbil en català

El fabricant de telèfons mòbils Nokia ha incorporat el català a tots els seus terminals mòbils com a resultat del conveni d'adhesió a la campanya Elteumòbil.cat, impulsada per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, que depèn del Departament de Governació i Administracions Públiques.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, s'ha mostrat satisfet "pel fet que el líder mundial en la fabricació de mòbils aposti amb normalitat pel català com un factor comercial a tenir en compte", i ha afegit que amb accions com aquesta s'associa la llengua catalana "a un entorn de modernitat" i fa "pujar l'autoestima dels seus parlants".

Bosch també ha agraït les gestions fetes per la Plataforma per la Llengua i pels responsables de la companyia.

El Departament de Governació i Administracions Públiques va acordar al febrer de 2007, en el marc del 3GSM World Congress de Barcelona (actualment Mobile World Congress) la promoció de la telefonia mòbil en català amb la col·laboració dels principals fabricants de terminals i operadors de telecomunicacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.