Societat

Reobert al trànsit l'accés a Montserrat després de l’accident

Societat

La carretera que uneix Monistrol amb el monestir de Montserrat va quedar oberta parcialment al trànsit ahir després de l’accident de dijous, en què van morir dos operaris que treballaven en la consolidació de la muntanya. El secretari de Mobilitat, Manel Nadal, va assegurar que el sinistre va ser fortuït i que es complien totes les normes de seguretat.

Nadal va donar el seu suport a l’empresa Inaccés Geotècnica Vertical, a la qual pertanyien els dos treballadors, i va explicar que es tracta d’“un desgraciat accident laboral, fruit de la mala sort, i no fruit d’una nova esllavissada”. Una gran roca de 150 tones es va desprendre i va caure damunt els homes.

Els operaris accidentats són Francisco Salvador Escudero García, de 29 anys i veí de Calafell, i Mustafa Bouaaza , de 31 anys, marroquí resident a Argentona. Escudero va morir a l’ambulància mentre l’evacuaven a un centre sanitari i Bouaazza va morir a l’instant i el seu cos va ser rescatat ahir al matí amb l’ajuda d’un helicòpter.

La carretera BP-1121 va quedar reoberta ahir al trànsit, encara que es dóna pas alternatiu als vehicles amb un semàfor. Això va ser possible després que els tècnics comprovessin que no hi ha cap risc per a la seguretat viària.

A partir de dilluns es reprendran els treballs de sanejament de la zona afectada. També està prevista la instal·lació una barrera dinàmica de protecció de 90 metres de llarg i quatre metres d’alçada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona