Societat

Accident amb almenys sis morts i més de 40 ferits a la C-32

Un autocar, un camió i dos turismes, implicats en la col·lisió múltiple

Almenys sis persones han mort a última hora de la nit d'aquest dijous en una col·lisió múltiple que ha tingut lloc a l’autopista de peatge C-32 a l’altura del terme municipal de Sant Pol de Mar (Maresme).

L’accident de trànsit s'ha produit als volts d’un quart de dotze de la nit al quilòmetre 117,4, en sentit Girona, i s’hi han vist implicats un autocar amb matrícula holandesa, un camió i dos turismes, segons han informat fonts de Protecció Civil de Catalunya.

A causa de l’accident s'ha activat el pla d’emergències de la Generalitat (Procicat) en fase d'alerta i l’autopista s'ha hagut  de tallar completament al trànsit en sentit Girona al llarg de tres quilòmetres per facilitar les tasques de salvament. Les mateixes fonts han informat que l’accident també ha causat més de 40 de ferits, cinc dels quals estan en estat molt greu.

El vehicle transportava una setantena de turistes holandesos i francesos, i havia sortit a quarts de 3 de la tarda cap a Barcelona per fer una visita turística a la capital catalana. Ja de tornada, l'autocar circulava per l'autopista C-32 fins que va agafar la sortida de Sant Pol, per deixar el passatge als hotels de Calella i Sant Pol.

En un revolt molt pronunciat, el conductor -que va donar negatiu al control d'alcoholèmia, ha perdut el control del vehicle i ha bolcat.

Des de primera hora del matí es pot tornar a circular per l'autopista, que ha estat tallada mentre equips sanitaris i policials s’encarregaven de les tasques de salvament i trasllat dels ferits a diferents hospitals, tot i que l'accés a la mateixa encara es manté tancat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar