Societat

JORDI MONSARDÀ

Titellaire de la companyia Galiot Teatre

"Els nens són el públic més exigent"

És titellaire de la companyia Galiot Teatre. A quantes edicions de les Fires han participat?

Durant quatre anys hem portat els espectacles de format mitjà gran a la Devesa.

Com és l'espectacle?

L'escenografia és el conte de Pinotxo, en tres espectacles i escenari de 7 metres per 5 de fondària. A més, les titelles són de fusta i fetes per nosaltres. També al final de l'espectacle deixem que els nens les toquin, cosa que els agrada moltíssim.

Com és el públic aquí?

És molt fidel, està molt acostumat al llenguatge teatral dels titelles i és molt recompensador, els nens són familiars, participatius i es fiquen molt a dins de la història. És un dels llocs on tenim moltes ganes de venir. A més, la vela està situada al centre de les Fires.

I en especial els nens, què els troben?

És un públic molt agraït però també molt exigent, més que els adults, perquè si no els agrada acaben mirant una mosca que estigui a dalt de l'escenari i l'espectacle passa a segon terme. Un espectacle ha de tenir ritme, ser participatiu i els nens s'han de sentir molt identificats amb la història.

Com s'aconsegueix?

La nostra companyia intenta que els nens ens ajudin a desenvolupar la història. Jo em faig el personatge despitat perquè siguin ells qui m'ajudin en el conte, ja que és molt conegut per tots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.