Monogràfics

BORRASSÀ (Alt Empordà)

Fira de l'Allioli de Creixell

Amb el toc d'Adrià

L'allioli comparteix protagonisme amb el millor cuiner del món a la fira d'enguany, ja que Ferran Adrià es converteix en el primer personatge que rep la Mà de Morter d'Or de la mostra, un premi que s'introdueix aquesta edició i que vol homenatjar la trajectòria del cuiner i el fet que respecti la tradició en la innovació a la cuina. El concurs internacional d'allioli continua sent, però, l'acte principal d'aquesta festa dedicada a la salsa nacional de Catalunya. Hi participen una trentena de persones i el jurat valora el gust, el cost i el color, entre altres qualitats. Després, lliurament de premis i dinar popular i, per acabar, audició de sardanes.

29 de maig. A la font de les Curculles. Concurs a les 11.30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró