Societat

Bellreguard promou activitats contra la violència masclista

La programació de sensibilització compta amb la suport de l'associació local de dones

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per a combatre la violència contra les dones, l'Ajuntament de Bellreguard i l'Associació de Dones han programat una sèrie d'actes per tal de sensibilitzar a tota la població, sobre aquesta problemàtica i, en general, sobre la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Un equip de professionals en casos de violència participarà en la xerrada “Fem-li front” que han organitzat per al proper dia 25 de novembre a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura. Aquesta xerrada pretén conscienciar de la importància d'educar en valors com la igualtat, el respecte, els drets humans, la cooperació i la solidaritat. Tot seguit, tindrà lloc la lectura del manifest.

L'Associació de Dones i la Regidoria de Polítiques socials de l'Ajuntament no volen deixar passar aquesta data sense recordar aquelles dones que han mort en mans de les seves parelles i de dir “prou” i condemnar així la violència contra les dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.