El Gremi de la Construcció del Baix Camp homenatja els jubilats

El Gremi de la Construcció del Baix Camp ha organitzat el dinar d'homenatge als jubilats de l'entitat, al Mas Sedó. En l'acte, que ha servit per fer balanç de l'any, s'ha homenatjat Josep Maria Salvadó Bigorra, de Reus, i Antoni Nolla Duran, de Riudecanyes, jubilats del darrer curs.

La festa ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez; del president de la Cambra d'Indústria i Comerç de Reus, Isaac Sanromà; del vicepresident de la Diputació de Tarragona, Miquel Àngel López Mallol; de l'alcalde Riudecanyes, Josep M. Tost; del president de Foment Reus Empresarial, Antoni Balsells, entre diferents personalitats, com ara el president, Joaquín Jaldo, i altres membres de la junta directiva del Gremi de la Construcció del Baix Camp.

Josep Maria Salvadó Bigorra, l'homenatjat de Reus d'enguany, ha estat un dels membres més actiu del gremi. Durant molts anys ha organitzat la festa patronal i és president de la Germandat de Sant Antoni de Pàdua i de la Confraria de Nostre Pare Jesús a la Columna. El dinar ha coincidit amb la celebració de la diada de Sant Antoni, patró dels paletes. La festa del sector de la construcció ha reunit més d'un centenar de mestres de cases de les nostres contrades. L'acte ha finalitzat amb l'actuació de la coral Mestral, de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.