Festes populars i fires

Sant Vicenç de Montalt (Maresme)

Gaudir de la festa a la plaça del Poble

Quan just guardem els guarniments de Nadal, Sant Vicenç de Montalt enceta la festa major d'hivern en honor al seu patró, sant Vicenç. Des del 13 de gener, la localitat viu immersa en un munt d'activitats que mantindran la festa encesa fins al dia 27. Com a novetat, enguany el protagonisme de la celebració recau en la inauguració de la restaurada plaça del Poble.

Pel que fa a les propostes, destaquen la trobada de gegants i capgrossos del diumenge 20, tot i que el gruix de les activitats tindrà lloc el 22, diada de Sant Vicenç. La tradicional repicada de campanes anunciarà l'inici dels actes més solemnes de la festa major: la celebració de la missa en honor de sant Vicenç, el cant dels goigs i la interpretació de la Missa Pontificalis, a càrrec de l'Orfeó Parroquial El Delme. I en acabat, tothom cap a la plaça del Poble, on es farà la inauguració oficial de les obres de remodelació d'aquest espai emblemàtic, amb un vermut popular i la tradicional ballada de sardanes, a càrrec de la cobla Selvatana. La cobla protagonitzarà també el ball de tarda. Ja el cap de setmana 26 i 27, es farà el mercat medieval a la plaça de l'Església.

Els esports seran protagonistes amb tres cites: el Festival de Patinatge Vila de Sant Vicenç que es porta a terme al pavelló municipal Toni Sors el dia 20 de gener; les semifinals i finals del campionat de billar que tindran lloc el dia 26, a partir de les 11 del matí, al Casal de la Gent Gran; i la popular i concorreguda Montaltbike, que aplegarà centenars de ciclistes el 27 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Refan platges a Platja d’Aro i Sant Antoni

PLATJA D’ARO / SANT ANTONI DE CALONGE
Puigcerdà

ERC veu irregular la inactivitat d’un rentador d’autos

Puigcerdà
BANYOLES

Nova reunió de la comunitat educativa per l’escola Camins

banyoles
enoturisme i gastronomia

Carme Ruscalleda, premi ‘Premi Bite honory award’ per la difusió de la cultura culinària

Barcelona

Som Sostre demana un nou model per atendre els sense llar

girona
urbanisme

La Rambla encara la fase de reforma més complexa pel que fa a mobilitat

Barcelona
turisme

30.000 persones a les jornades de portes obertes del Port de Barcelona

Barcelona
estats units

Augmenten a 15 els morts per tempestes i tornados als EUA

barcelona
societat

El TS estima un recurs de l’Ajuntament de Barcelona contra l’anul·lació de la taxa d’escombraries del 2020

Barcelona