Societat

El director de Método 3 apunta a l'“entorn” de Camacho com a inductor de l'escolta

Francisco Marco afirma que desconeixia la gravació i que van ser els dos treballadors els qui van realitzar l'enregistrament

La jutgessa deixa els quatre detinguts en llibertat provisional per un delicte de revelació de secrets

El director de Método 3, el detingut Francisco Marco, ha assegurat a la jutgessa que l'“entorn” de la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, va demanar a la directora de l'empresa de detectius a Barcelona, Elisenda Villena, gravar la trobada que la política va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Victòria Álvarez, segons ha dit el seu advocat en acabar la seva declaració.

Segons la versió de l'advocat, aquest suposat entorn va aportar les dades perquè els treballadors de l'agència de detectius Alejandro Borreguero i Julián Peribáñez gravessin el dinar de la Camarga el 7 de juliol de 2010 sense que ho sabés el propi director de l'agència. De fet, Marco ha assegurat davant de la jutgessa de guàrdia i dels dos fiscals anticorrupció que es va assabentar per la premsa d'aquests enregistraments.

L'advocat també ha explicat que Marco ha declarat que l'agència no va cobrar i no va obrir cap expedient perquè els seus treballadors li van comunicar que es tractava d'un favor demanat per l'entorn de la pròpia Camacho.

Per altra banda, la cap d'operacions de l'agència, Elisenda Villena, ha contradit el seu cap. Segons la seva advocadessa, Villena ha assegurat davant de la jutgessa que Marco era el cap i per tant sabia tot el que es feia a l'agència.

La jutgessa de guàrdia ha deixat en llibertat amb càrrecs per un delicte de revelació de secrets el director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, i la que va ser cap d'operacions, Elisenda Villena, després de prendre'ls declaració aquest dijous a la Ciutat de la Justícia. D'aquesta manera, han quedat en llibertat provisional els quatre detinguts arran de la denúncia presentada per la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per la suposada gravació del dinar que aquesta va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, María Victoria Álvarez. Aquest mateix dijous, també han quedat en llibertat amb càrrec els dos extreballadors Alejandro Borreguero i Julián Peribáñez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.