Societat

Quatre persones mortes a les carreteres catalanes

Tres dels accidents han estat en vies interurbanes i el quart a l'interior de Lleida

Dos dels sinistres han estat col·lisions frontals entre vehicles

Quatre persones han mort en diversos accidents de trànsit que hi ha hagut a les carreteres catalanes durant aquesta festivitat de la Mare de Déu d'agost. L'últim accident ha tingut lloc cap a la una del migdia a dins de Lleida, quan un motorista de 21 anys ha perdut el control de la motocicleta i s'ha encastat contra un fanal i el pòster d'una marquesina d'autobús. Una hora abans, un altre jove de 21 anys ha mort en un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta a Amposta. Cap a les onze del matí, un home de 79 anys ha mort en un altre xoc frontal a Caldes de Montbuí (Vallès Oriental). Finalment, un jove de 19 anys ha mort a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) en sortir de la via el cotxe on viatjava.

A l'accident que ha tingut lloc a l'interior de Lleida, els fets han tingut lloc cap a la una del migdia a la rambla Aragó, segons ha informat la Guàrdia Urbana de la capital del Segrià. La víctima és un jove de 21 anys i veí de Lleida. Fins al lloc del sinistres s'hi han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a la víctima de l'accident a la C-59 a Caldes de Montbui (Vallès Oriental), es tracta de Jorge S. L., de 79 anys i de Sant Feliu de Codines. La víctima viatjava a la part davantera d'un dels vehicles implicat en el xoc frontal. Cinc persones més han resultat ferides de diversa consideració. El SEM ha traslladat en helicòpter una menor ferida greu a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i els Bombers han evacuat una dona greu al mateix centre.

Així mateix, una dona ferida menys greu ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i dues persones més en estat lleu, un adult i una menor, també han estat evacuades en ambulància a l'Hospital de Granollers.

A l'altra col·lisió frontal, la que ha tingut lloc a Amposta entre un cotxe i una furgoneta cap a les dotze del migdia a la carretera TV-3406, una persona ha mort i quatre més han resultat ferides lleus. L'accident s'ha produït cap a les dotze del migdia. La víctima mortal és el conductor del turisme, Jean Frank B. S., de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Els quatre ocupants de la furgoneta han resultat ferits lleus.

Finalment, un jove de 19 anys ha mort cap a dos quarts de vuit del matí en sortir de la via el cotxe en què viatjava d'acompanyant a l'A-2 a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). Es tracta de Xavier S. P., de nacionalitat espanyola i veí d'Agramunt. El conductor del vehicle ha resultat ferit greu i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Un robatori de coure a Rodalies provoca retards i supressió de trens a l’R2 i l’R8

BARCELONA
GIRONA

El Tarlà ja volta i Jaume Cruset fa un pregó rimat de les Festes de Primavera

GIRONA
Girona / salt

La Generalitat blindarà dimecres 25 milions per al Campus de Salut del Trueta

SALT / GIRONA
medi ambient

Mascort descarta refer el decret de piscines tot i el rebuig de l’oposició

barcelona
medi ambient

La Paeria avança la campanya de control de mosquits a Lleida

LLEIDA
municipal

Reus distingeix Carme Saldaña i la Confraria Jesús de l’Amargura

REUS
medi ambient

Solsona consumeix massa aigua i també tanca dutxes esportives

SOLSONA
EDUCACIÓ

Projecte innovador europeu amb l’escola Carme Auguet i la UdG

girona
medi ambient

Neixen quatre noves gaseles dorcas al Zoo de Barcelona

BARCELONA