Vallès Oriental

Procés Constituent convoca la primera assemblea municipalista de la vall del Tenes

Procés Constituent ha convocat la primera assemblea municipalista dels municipis de la vall del Tenes, a més de Parets i l'Ametlla, que es farà el dia 20 de setembre a les 11 del matí a La Fàbrica de Santa Eulàlia.

Fonts d'aquesta plataforma política asseguren que ja hi han confirmat la seva participació formacions com ICV-EUiA, Podem, la CUP i ERC. Els convocants també han convidat ciutadans, moviments i associacions del territori.

En un comunitat, Procés Constituent explica que no té intenció de presentar-se a les eleccions però vol ser “una plataforma de diàleg, de reflexió sobre els models d'actuació i la necessitat de canviar-los”. En el mateix escrit recorda que arreu de Catalunya “s'estan gestant projectes de confluència de persones i organitzacions polítiques i socials amb la perspectiva de formar candidatures amb caràcter unitari, ampli, plural i de ruptura”. Convida a assistir a l'assemblea “aquells que apostin per la ruptura de l'actual situació utilitzant una democràcia molt més activa i de base i per donar tot el poder als ciutadans, per tal de debatre quins municipis volem”.

Procés Constituent ja va impulsar una assemblea similar el dia 3 de setembre sota el nom de Crida per Cardedeu, a la qual van assistir membres d'ICV, la CUP i Pirates. La plataforma es presentarà oficialment dimecres vinent al Casino.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia