Societat

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any queda desert

El número 91.614 no s'ha venut i els diners es destinaran integrament a programes socials

El segon premi de la loteria catalana és el 92.484 i s'ha venut a Sant Vicenç dels Horts

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any ha quedat desert. I és que el número agraciat, el 91.614, no s'ha venut. Per aquest motiu els 100.000 euros de premi per cada butlleta, 20.000 euros per cada euro jugat, es destinaran integrament a programes socials de Catalunya. El sorteig s'ha celebrat aquest migdia des del Teatre Nacional de Catalunya.

Pel que fa les aproximacions del primer premi, les persones que tinguin butlletes amb el número anterior i posterior han estat agraciades amb 2.500 euros, 500 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran un premi de 2.000 euros, 400 euros per euro jugat, mentre que les tres últimes guanyaran 250 euros (50 euros per euro jugat). Les centenes i els dos últims números tenen un premi de 25 euros per butlleta (5 euros per euro apostat), i si s'ha encertat l'últim número, el premi és el reintegrament.

Sant Vicenç dels Horts guanya el segon premi

El segon premi és el 92.484 i s'ha venut íntegrament a Sant Vicenç dels Horts. Està dotat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per cada euro jugat. Pel que fa a les aproximacions, els apostants que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 1.000 euros, és a dir, 200 per cada euro jugat. Els que hagin encertat les dues últimes xifres d'aquest cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any cobraran 15 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 100 euros, si són les tres primeres de 25 i si coincideixen les darreres quatre, 1.000 euros.

El tercer venut integrament per Internet

El tercer premi és el 35.494 i s'ha venut íntegrament a través d'internet. Està valorat amb 15.000 euros, és a dir, 3.000 euros per cada euro jugat. Pel que fa les aproximacions, els apostants que hagin encertat les dues últimes xifres obtindran un premi de 10 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 50 euros i si coincideixen les darreres quatre, 500 euros. Per als números immediatament anteriors i posteriors el premi puja fins a 500 euros per a cada una de les butlletes.

Barcelona i Rubí s'enduen el quart premi

El quart premi de la Grossa de Cap d'Any és el 87.675 i ha caigut a Barcelona i a Rubí. Està valorat amb 5.000 euros, és a dir, 1.000 euros per cada euro jugat. Pel que fa les aproximacions, les persones que tinguin butlletes amb el número anterior i posterior han estat agraciades amb 250 euros, 50 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran el mateix premi, mentre que les tres últimes guanyaran 25 euros (5 euros per euro jugat). Les centenes també tenen un premi de 25 euros per butlleta, i si s'han encertat els dos últims números, tornen els diners.

El quart número premiat de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut a la papereria Llibreria Dumbo de Barcelona, al carrer Bonaventura Muñoz, 6; i a l'Estanc 3 de Rubí, al carrer Màxm Fornes, 32.

El cinquè cau a Terrassa

El cinquè premi és el 01.486 i s'ha venut íntegrament a Terrassa, concretament a l'avinguda Béjar número 10 de la capital vallesana. El cinquè premi de la Grossa està dotat amb 2.500 euros, és a dir, 500 euros per cada euro jugat. Aquest és el primer dels cinc premis previstos que s'ha conegut en el transcurs del sorteig, que s'ha celebrat aquest dimecres al Teatre Nacional de Catalunya.

Pel que fa a les aproximacions, els apostants que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 100 euros, és a dir, 20 per cada euro jugat. Els que hagin encertat les dues últimes xifres d'aquest cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any cobraran 5 euros, si són les tres últimes xifres o les tres primeres el premi serà de 50 euros i si coincideixen les darreres quatre, 100 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró