territori

Vuit cellers catalans presenten els seus vins i caves a Hamburg per introduir-se al mercat alemany

La iniciativa forma part de la campanya "Weine Aus Katalonien", impulsada per ACCIÓ

Vuit cellers catalans han presentat aquesta setmana a Hamburg els seus vins i caves davant una seixantena d'importadors, distribuïdors, restauradors i altres professionals del món del vi per introduir els seus productes o ampliar la seva xarxa comercial en aquest país. Són Celler 9+ (Tarragona); Can Feixes (Penedès); Coma d'en Bonet (Terra Alta); Mas Ramoneda (Costers del Segre); Més que paraules (Pla de Bages); Ronadelles (Montsant); Vega Aixalà (Conca de Barberà) i Vinya els Vilars (Costers del Segre). L'objectiu és que aquests contactes "vagin fructificant" i els vins catalans puguin penetrar en el mercat alemany, segons ha explicat Martí Adroher, director de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Berlín

La presentació s'ha fet en la segona sessió del programa Weine Aus Katalonien impulsat el 2014 per ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat a través de Prodeca i l'Incavi. 

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia