Societat

Dos morts més fan créixer la sinistralitat viària a Lleida

Una dona atropellada a la capital i un pagès atrapat sota el tractor a Vinaixa, les noves víctimes

Ponent ja suma 17 morts, 8 més que el juny de l'any passat

Lleida viu un juny negre pel que fa a la sinistralitat viària i des de començament d'any ja suma 17 morts a les carreteres de Ponent, una xifra que gairebé duplica els 9 que s'havien registrat l'any passat per aquestes dates.

Les dues darreres víctimes es van registrar durant el cap de setmana, amb una dona de 42 anys i veïna de Lleida que va ser atropellada quan creuava l'N-240 molt a prop del parc municipal de les Basses. Els fets van passar a mitjanit i els Mossos investiguen els fets, atès que el conductor del vehicle sembla que no sobrepassava el límit de velocitat ni va donar positiu en alcohol o drogues.

Es dóna la tràgica estadística que és el segon atropellament mortal en menys d'una setmana a Lleida ciutat, ja que la setmana passada hi va morir una dona a causa de les greus ferides ocasionades per l'atropellament d'un autocar. La Paeria ja va anunciar que reforçaria la campanya de seguretat viària.

La segona víctima es va registrar a Vinaixa (Garrigues) quan un pagès va morir atrapat sota el seu tractor, que va bolcar.

Les dues darreres setmanes han estat negres, ja que han sumat sis dels 17 morts que s'han comptabilitat fins ara a Ponent en accidents de trànsit. Dues d'aquestes víctimes van ser dos nadons d'onze mesos que van morir quan el vehicle que conduïa la seva mare va sortir de la carretera.

Un altre ofegament a Camarasa

Un jove de 24 anys va morir ofegat diumenge al riu Segre a Camarasa (Noguera). El noi es banyava al costat del Pont Vell, a la zona de pícnic de la població. El grup d'amics de la víctima no van poder socórrer el jove i en arribar els Bombers ja era mort i només van poder recuperar el cadàver.

Es tracta de la novena víctima registrada en aquest espai de lleure i bany de Camarasa en els darrers deu anys. A aquesta zona de Lleida anomenada “Platgeta” ja hi ha des de fa anys un cartell indicatiu on s'alerta del perill de banyar-se lluny de la vora. És una zona del riu amb corrents i remolins en què s'ha de ser un expert per saber-hi nedar o navegar amb canoes o caiacs.

L'Ajuntament de Camarasa té previst demanar assessorament tècnic a Bombers i experts per tal de debatre si cal articular noves mesures de seguretat i prevenció per evitar nous accidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres

Dotze serveis municipals ja han fet el trasllat temporal a la FACT

TERRASSA

Augmenten les peticions voluntàries per ser atesos a Support-Girona

girona
societat

L’erosió d’un barranc genera esquerdes a edificis de Salàs de Pallars

SALÀS DE PALLARS
Moda

Creixen els compradors del Regne Unit que venen a la Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona

Iniciativa pionera de gestió de boscos per tal d’adaptar-los al canvi climàtic

la vall de bianya
PATRIMONI

El festival de recreació històrica Tàrraco Viva es dedicarà enguany al Mediterrani

Tarragona

Roses i Castelló celebren les dessalinitzadores

roses / castelló d’empúries
economia

L’Agència Tributària de Catalunya destapa 286 milions de frau fiscal

barcelona