Societat

La Gavina fitxa el xef Romain Fornell a s'Agaró

Atresora estrelles Michelin a Barcelona i França i es fixa el repte d'assolir la distinció

L'hostal La Gavina, a s'Agaró, va presentar ahir el seu nou director gastronòmic, el prestigiós xef francès Romain Fornell, que en l'actualitat atresora una estrella Michelin per la feina al capdavant del seu restaurant Caelis de l'hotel El Palace de Barcelona. Fornell dirigirà tots els espais gastronòmics de l'hotel, que ha començat amb la renovació de la proposta gastronòmica del restaurant Garbí, la terrassa La Gavina i la cafeteria El Barco de l'establiment. De moment ja ha incorporat una quinzena de propostes a les cartes, que pretenen actualitzar la línia gastronòmica de l'hotel d'acord amb els estàndards més exigents de l'alta cuina, amb identitat pròpia i creativitat, sense perdre l'essència que caracteritza l'establiment, de profundes arrels mediterrànies.

Entre els plats que s'oferiran al Garbí, destaquen receptes com un sashimi de turbot amanit amb xili de Jalapa i xips d'allet cruixent, i la tonyina vermella mediterrània amb amanida d'alvocat, raves i gingebre. Tampoc no hi faltaran clàssics com el gaspatxo del xef executiu del restaurant, José Luis Pulido, el llamàntol amb emulsió de cítrics i altres propostes amb productes de proximitat, com ara el wok de tallarines de calamar, els escamarlanets en tempura i les gambes de Palamós a la brasa. Tampoc no hi faltaran arrossos i plats de peix i carn cuits al forn de llenya.

El proper pas seran els esmorzars del Villa d'Este i, finalment, el restaurant Candlelight. Fornell està en contacte continuat amb l'equip de cuina del complex i explicava ahir que el projecte l'il·lusiona. Creu que pot assolir la maduresa en un horitzó de cinc anys, però ja abans es posa el repte d'aconseguir una estrella Michelin per situar el que fins ara és un gran hotel emblemàtic dins del panorama gastronòmic internacional. El xef ja va assolir la fita de ser el primer francès a haver obtingut estrelles en restaurants als estats espanyol i francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona