Societat

L'autor del tiroteig de Santa Coloma de Gramenet hauria atacat l'encarregat després de recriminar-li que perdia molts diners

L'home feia un o dos dies que jugava al saló recreatiu i tenia moltes pèrdues, segons alguns testimonis

La víctima està estable dins la gravetat i no es tem per la seva vida

L'home que aquest dimecres va disparar a l'encarregat d'un saló recreatiu de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) li cometre l'agressió després de recriminar-li que havia perdut molts diners jugant, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas.

Els Mossos d'Esquadra mantenen un ampli dispositiu per intentar localitzar i detenir l'autor dels trets. Es tracta d'un home jove que encara no ha estat identificat, però que, segons alguns testimonis, podria ser d'un país de l'Europa de l'Est.

L'home feia almenys un o dos dies que jugava a l'establiment, on havia perdut molts diners, segons alguns testimonis. Ahir a la tarda va demanar l'atenció de l'encarregat de la sala i, quan aquest es va acostar, li va recriminar les pèrdues que estava tenint al local, segons les mateixes fonts.

Posteriorment, de forma impulsiva, va treure una pistola i li va disparar dos trets, un dels quals al cap. Quan la víctima va caure a terra, li va tornar a disparar a boca de canó, encara que no és clar que en aquesta segona ocasió el toqués.

Segons les imatges de la càmera de vigilància del local que van captar el succés, l'autor dels trets va intentar suïcidar-se a continuació, encara que l'arma li va fallar i se li va caure a terra. L'home va recollir novament l'arma i va apuntar d'altres clients i treballadors del local, que van fugir de l'establiment, encara que ningú més va quedar ferit.

La víctima va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. El centre ha confirmat aquest dijous el ferit està estable dins la gravetat i no es tem per la seva vida.

Mentrestant, els Mossos d'Esquadra continuen la recerca de l'agressor. Segons fonts pròximes al cas, les primeres hipòtesis descarten que es tracti d'una venjança. Segons algun testimonis, l'home anava sol i va fugir sol. Per aquest motiu, la principal hipòtesi dels investigadors és que no va actuar en connivència amb cap altra persona.

De moment, la policia ha recuperat l'arma i l'està analitzant per intentar buscar pistes que els ajudin a identificar l'assaltant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia