Societat

Multitudinària processó de Santa Cristina, a Lloret

La festa major del municipi selvatà va arribar ahir al seu punt àlgid amb la processó seguida de l'estofat dels pescadors i el ball de plaça

Lloret de Mar va tornar a viure un any més la processó de Santa Cristina, que marca el punt àlgid de la festa major. La processó va començar ben d'hora, i un cop a l'ermita de Santa Cristina el bisbe de Girona, Francesc Pardo, va oficiar la missa. El tradicional estofat per als pescadors i les autoritats va reunir alcaldes dels pobles del voltant, entre ells el de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu. L'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va considerar que les festes de Santa Cristina són “una de les grans coses de Lloret”: “És una festa molt nostrada i tradicional que se celebra en un lloc tan modern i cosmopolita com és Lloret.” Altres actes que s'han celebrat aquests dies són el ball de plaça, l'actuació de Madonna al Clon Festival i un multitudinari correfoc amb els Diables de Sa Forcanera.

La festa continua avui amb el concurs de pesca infantil i la passada dels obrers de Sant Elm, i demà es tanca la festa amb focs artificials i concert. Per altra banda, avui es donarà a conèixer el veredicte del concurs d'engalanar balcons BalcOh!, organitzat per l'Associació de Veïns del Nucli Antic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia