Vallès Oriental

SUPERCOPA ASOBAL

Derrota a la Supercopa Asobal del BM Granollers tot i plantar cara fins al final al Barça

El marcador s’ha tancat amb un 26 a 23 a favor dels blaugranes

El Fraikin BM Granollers ha mostrat una molt bona imatge i ha plantat cara fins al final del partit a l’FC Barcelona en la final de la Supercopa Asobal que s’ha disputat aquest dimecres al vespre al pavelló Príncipe Felipe, a Saragossa. Els blaugranes s’han acabat imposant per 26 a 23.

La final de la Supercopa Asobal ha estat molt més igualada que la final de la Supercopa catalana que també va enfrontar al Barça i al Fraikin BM Granollers. Aquest dimecres al vespre a Saragossa, els homes de Carlos Viver han mostrat una molt bona imatge i s’han mantingut vius en el partit fins al final.

El Barça ha hagut d’esperar fins a la segona meitat de la segona part del partit per poder marxar amb un renda prou còmoda. que ha arribat a ser de sis gols. Fins aleshores, el partit ha estat igualat i el Barça no ha aconseguit marxar més enllà de tres gols, que el Fraikin ha aconseguit neutralitzar.

Quan el partit ja semblava sentenciat, dues recuperacions de pilota acabades amb dos gols al tram final del partit han permès al Granollers situar-se a només tres gols just al final del partit.

Cesar de Almeida porter del BM Granollers, ha estat escollit com a millor porter de la final.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia