Vallès Oriental

Transparència a l’hemicicle

Albert Rivera i Jordi Turull són els diputats vallesans que més cobren del Parlament

Quin sou té Albert Rivera com a diputat al Parlament? Quin patrimoni tenen els diputats Jordi Turull o Jordi Solé? És propietari d’algun vehicle el socialista Jordi Terrades?

Aquestes preguntes ara tenen resposta perquè el Parlament ha publicat al seu portal de transparència, just abans que s’acabés la legislatura, totes les dades dels diputats, entre els quals els vallesans, Jordi Turull, veí de Parets i president i portaveu del Grup Parlamentari de CDC; Jordi Solé (ERC), alcalde de Caldes; Jordi Terrades, regidor d’Hisenda i Recursos Humans de Granollers, i Albert Rivera, president de Ciutadans i vinculat a la Garriga i a Granollers.

Rivera i Turull són els que més diners perceben del Parlament, un total de 7.763 euros, entre l’assignació, el complement per càrrec i la indemnització per despeses i viatges. Solé i Terrades, en canvi, perceben 5.454 euros (vegeu gràfic adjunt amb totes les dades).
Pel que fa als béns immobles, Rivera és qui té més patrimoni en béns immobles. Aquest import correspon al valor del preu cadastral dels immobles o el preu pel qual els van comprar. No el que tenen en l’actualitat.

En concret, en té dos, un de valorat en 259.000 euros i un altre de 110.000 euros. El segueix Terrades, amb un habitatge valorat en 198.334.00 euros. El regidor de Granollers també té altres immobles urbans valorats en 64.000 euros. Per darrere queda Turull, amb 57.096 euros en un habitatge i, per últim, Solé, amb 93.706,71, però del qual posseeix el 50%; per tant, són 46.853 euros.

En els comptes corrents o els dipòsits bancaris passa el contrari. Turull està en primera posició amb 69.104 euros en capital mobiliari. El segueix l’alcalde de Caldes amb 29.000, Terrades amb 6.000 i Albert Rivera amb 4.000 euros. Hi consten les hipoteques: Turull i Solé són els únics que en tenen.
En els plans de pensions, Rivera és l’únic que no en té. Terrades en té un de més de 93.000 euros i Turull un altre d’uns 43.000. El de Solé és de 10.000 euros.

COTXES I MOTOS

El portal recull els vehicles que tenen en propietat i l’any en què els van comprar. No especifica, però, quan en van pagar ni si eren nous o de segona mà. Solé és l’últim que es va comprar un cotxe; ho va fer el juny de l’any passat, un Golf Variant, i ja tenia un Volkswagen Passat del 2000. Rivera es va comprar un Golf el 2012 i dos anys abans una Yamaha Fazer 1000. Turull té un Toyota Land Cruiser, que es va comprar el 2009 i Terrades va comprar un Mazda 6 el 2007.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla