Societat

Colau encarrega els estudis previs per unir el tramvia per la Diagonal

L'Ajuntament de Barcelona encarregarà la realització dels informes a la societat municipal Barcelona d'Infraestructures Municipals SA

Defensa que és una “clara aposta” per la millora ambiental i la mobilitat sostenible

El govern municipal d'Ada Colau ha fet públic aquest divendres que ha acordat encarregar a la societat municipal Barcelona d'Infraestructures Municipals SA (BIMSA) la realització dels estudis previs per “garantir la viabilitat” de la unió de les dues xarxes de tramvia (Trambaix i Trambesòs) per la Diagonal. Amb aquesta decisió, “es dóna el tret de sortida al procés per fer realitat la connexió dels tramvies”.

Segons ha anunciat el consistori en un comunicat, “el Govern Municipal té la voluntat d'abordar la connexió d'aquestes dues xarxes per la Diagonal en el que és una clara aposta per la millora ambiental i la mobilitat sostenible a la ciutat”. De fet, en el comunicat s'assegura que és unpas per “incidir en la reducció del transport privat”.

Segons l'Ajuntament barceloní, l'objectiu de la realització dels estudis previs és conèixer les implicacions que comportaria la implantació d'una infraestructura d'aquestes característiques a la ciutat. També remarca que es vol comptar amb “la participació de tots els agents implicats”.

Cent dies de govern


Colau dóna així el tret de sortida a la unió dels dos tramvies, un objectiu que
el govern de Barcelona en Comú es van comprometre a tirar endavant “en els primers 100 dies de govern”, una efemèride que es compleix precisament aquest pròxim dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia