Osona/Ripollès

Projecte per fer vi a l’àrea del Bisaura

Fer vi a Santa Maria de Besora, a gairebé 900 metres d’altura sobre el nivell del mar i en un entorn amb gairebé cap altre celler en estat productiu. EL 9 TV repassa en aquest reportatge el projecte d’un empresari nordamericà per tirar endavant aques

Aquest és l’objectiu, a priori més aviat arriscat, d’un empresari nord-americà del sector del màrqueting que ha comprat una finca a la zona i hi ha dedicat una forta inversió. Tot i la gosadia del nou propietari, la realitat és que cada vegada més empreses vitivinícoles, incloses les grans marques, es plantegen de plantar ceps a terres més altes per combatre així els efectes del canvi climàtic.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia