Societat

Més ajuntaments renuncien a llogar espais al Saloufest

Salou ha demanat als municipis de l'entorn que rebutgin participar en el polèmic programa com a mesura de pressió

Tarragona, una de les poblacions que se sumen a la lluita contra la cita

L'Ajuntament de Salou vol posar les coses encara més difícils als organitzadors del Saloufest. Després d'anunciar (en declaracions a aquest diari divendres passat) que el municipi rebutjaria cedir cap tipus d'espai o equipament municipal als participants en el polèmic programa, ara estén la mateixa petició a la resta de municipis del seu entorn. Segons han confirmat fonts municipals, l'alcaldia ha fet una petició a la resta d'ajuntaments perquè es neguin també a llogar els seus equipaments esportius per a la realització de les competicions que formen part del polèmic programa per a universitaris britànics, que combina esport i festa nocturna. Segons les mateixes fonts, la resposta ha estat positiva en el cas de tots els consistoris.

Un dels que ahir van confirmar públicament que se sumen a la mesura de pressió és l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. “Comparteixo la línia de l'Ajuntament de Salou, tampoc nosaltres volem un Saloufest que no va a favor del nostre territori”, va afirmar Ballesteros. “Espero de veritat que acabi no fent-se”, va afegir l'alcalde de Tarragona, ciutat que, de fet, mai no ha participat com a seu d'activitats del Saloufest.

El municipi que sí que és habitualment seu de les competicions del programa és Reus, que precisament l'any passat va ser protagonista de la polèmica sobre l'ús que els joves britànics feien del seu estadi municipal després que es difonguessin imatges on se'ls veia despullats o fent-hi destrosses. El consistori reusenc, però, va declinar ahir confirmar o desmentir si ha rebut la petició de l'Ajuntament de Salou, i es va limitar a dir que valorarien la proposta del Saloufest si finalment es fes.

LA FRASE

Espero de veritat que el Saloufest acabi no fent-se i estem encantats d'ajudar que així sigui
Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona

L'operadora continua venent el ‘tour'

Al marge del debat obert a Salou, l'operadora del Saloufest, I Love Tour, continua comercialitzant per internet el paquet de vacances per a universitaris britànics. Enguany, la seva publicitat inclou referències a “èpiques nits de festa”que se celebraran, en tres tongades, entre el 19 de març i el 10 d'abril. L'oferta (que se situa en 189 lliures en la seva versió més barata, uns 260 euros) es refereix als hotels participants amb imatges de joves de festa a la piscina i consumint alcohol al seu entorn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró