Recurs dels afectats per l'IBI a Altafulla contra la multa per una manifestació

L'Associació en Defensa dels Afectats per la Revisió Cadastral d'Altafulla (ADARCA) ha presentat un recurs contra la multa que els va imposar la subdelegació del govern a Tarragona per tallar el trànsit de l'antiga N-340 (l'actual avinguda Marquès de Tamarit) durant una manifestació celebrada el mes d'octubre de l'any passat. A l'escrit presentat davant de la secretaria general d'infraccions administratives, l'entitat al·lega que la notificació de la sanció incorre en un «defecte greu de forma» i que arriba «fora de termini», ja que es va rebre gairebé un any després dels fets denunciats. A més, l'associació nega haver tallat el trànsit a la concentració en qüestió, i critica l'actuació de la Guàrdia Civil que, segons ADARCA, va posar en risc la seguretat d'alguns vianants.

Instància al consistori

D'altra banda, l'entitat ha presentat la instància, que havia anunciat, a l'Ajuntament d'Altafulla on reclama al govern municipal que iniciï contactes amb la direcció general del Cadastre per tal que es decideixi a anul·lar la revisió cadastral aprovada ara fa dos anys i que ha provocat un augment considerable dels valors a alguns punts del municipi.

Si el consistori no fa cas de les peticions de l'associació, ADARCA ja va anunciar que presentaria un contenciós tant en contra de l'Ajuntament com en contra de la direcció del Cadastre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona