territori

Reusdigital.cat, guardonat als Premis de Comunicació Tarragona 2015La vida quotidiana dels selvatans durant els bombardejos de la Guerra Civil

Reusdigital.cat ha estat guardonat en la tercera edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2015, en l'apartat de Periodisme 2.0. El certamen, organitzat pel pel Diari La República, ha tingut lloc aquest dissabte al Tinglado Número 4 del Port, i ha volgut reconèixer la tasca dels professionals tant locals com nacionals. A més, tenia un vessant solidari, i s'han aconseguit reunir més de 1.000 euros entre els assistents per destinar a beques menjador.

Pel que fa al llistat definitiu dels guardons, la Cadena COPE i Onda Cero Tarragona han guanyat ex aequo el de premsa local; Carlos Izquierdo el de periodisme social; Radio Ciutat de Tarragona el premi a l’emprenedoria; el diari Reusdigital el premi 2.0; Cristina Aguilar el premi a la millor imatge i Antoni Coll a la trajectòria professional. A més, s'ha donat el Premi Nacional de Comunicació de 2015 al presentador i editor del TN Vespre de TV3, Toni Cruanyes. Aquest premi ha estat entregat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

La gala, conduïda per la periodista de Tarragona Ràdio, Laura Casas, ha comptat amb les actuacions musicals en directe d’Oliver Márquez, la cantaora tarragonina Taílla en una versió del ‘Mediterráneo’ de Serrat, i Mossos d’Esquadra versionant ‘El meu país és tan petit’ de Lluís Llach.

El jurat dels premis estava composat pel periodista de Diari de Tarragona Xavier Fernández, (en qualitat de president), Dani Revenga (corresponsal d’ARA), Pablo Alcaraz (periodista), Faustino Herreros (premsa de Guàrdia Civil), Martín Garrido (notari), Maria Ardit (premsa Port de Tarragona); Jonathan Oca (periodista); Jaume Pros (secretari general de CCOO), Javier Díaz (periodista); Jaume Descarrega (president Col·legi de Psicòlegs) J. Sánchez Cervelló (Degà de la Facultat de Lletres URV) i Ricard Checa (periodista i director del diari La República).

Reusdigital.cat vol compartir aquest reconeixement que hem obtingut dels Premis de Comunicació Tarragona 2015, amb tots els lectors i amics que disposem, un gran col·lectiu i un element imprescindible per fer efectiu aquest mitjà digital de proximitat.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia