territori

Els Mercats de Reus regalen 8.500 en vals de descompte per NadalLa vida quotidiana dels selvatans durant els bombardejos de la Guerra Civil

S'ampliaran horaris i es faran algunes activitats de dinamització

Els mercats municipals han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes de Nadal. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet o els vals dels Marxants es podran bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen premis immediats. A partir del 4 de desembre comencen cinc setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: en total es repartiran 200 lots de Nadal, 200 pernils, 8.500 euros en vals de compra, 3.000 calendaris, 3 televisors, 5 lots d’estris de cuina i 1.500 bosses de compra reutilitzables.

Els paradistes del Mercat Central comencen la campanya aquest divendres, 4 de desembre i l'allarguen fins al 5 de gener, sortegen 200 lots de Nadal, 250 xecs regal de 10 euros i 5 lots d’estris de cuina Valira. A partir de 6 euros de compra es lliurararà una butlleta rasca-rasca per aconseguir els premis al punt d’informació del Mercat.

En el cas del Mercat del Carrilet, la campanya comença el 9 de desembre i acabarà el 5 de gener, els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis seran 800 xecs regal de 5 euros, que es podran bescanviar en compres a les parades del Mercat fins al 29 de febrer de 2016. Aquesta setmana, però, a les parades ja regalen 3.000 calendaris de 2016 amb receptes de cuina i la imatge del Mercat del Carrilet.

Els Marxants de Reus, tots els dilluns i dissabtes laborables entre el 5 de desembre i el 4 de gener, sortegen 200 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables i 3 televisors. Els regals es lliuren a l'acte al punt d’informació que s’instal·la davant de l’escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat ambulant.

Ampliació d'horaris

Com cada anys, els mercats ampliaran el seu horari quan s'acosti nadal i Cap d'Any. El Mercat Central obrirà matí i tarda els dies 22, 23 i 30 de desembre, i les vigílies 24 i 31 de desembre, allargarà l'horari fins a les 16.00 hores. El Mercat del Carrilet obrirà el matí i tarda els dies 23 i 30 de desembre, i les vigílies 24 i 31 de desembre, fins a les 15.00 hores.

Activitats de dinamització

La campanya de Nadal als mercats s'acompanya d'una programació d'activitats adreçada al públic infanti i familiar. Des d'aquesta setmana, es pot veure a cada mercat un pessebre de clicks dins d'un mostrador, a l'alçada de la canalla. La Casa dels Clicks s'ha encarregat del muntatge dels pessebres al Mercat del Carrilet i al Mercat Central, que estaran exposats fins a després de Reis.

La música anirà a càrrec de la Txaranga Bandsonats, que han actuat en diverses ocasions als Mercats de Reus: dissabte 19 de desembre al Mercat de Marxants i al Mercat Central, entre les 11.00 i les 12.30 hores; i el dimecres 30 de desembre, al Mercat de Marxants que envolta el Mercat del Carrilet, entre les 11.00 i les 11.45 hores.

La darrera proposta arriba de la mà del Mag Nebur, que portarà la màgia al Mercat de Marxants i al Mercat Central, el dilluns 4 de gener, amb un espectacle itinerant de màgia de proximitat, entre les 11.00 i les 12.30 hores.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona

Cap a la “taxa justa” de residus, a Girona

Girona

Fundesplai augmenta el nombre de participants a les seves activitats

Barcelona

Més expedicions i millores d’horaris del bus cap a Barcelona

CASTELLBISBAL
societat

El polígon petroquímic de Tarragona comptarà amb 575 sensors de risc químic

tarragona
barcelona

Colau i Asens s’embarcaran a la Flota de la Llibertat per portar ajuda a Gaza

barcelona
Unió Europea

Brussel·les requereix informació a TikTok sobre la nova aplicació

Barcelona
pensament

El funeral de Josep-Maria Terricabras serà demà al matí al Tanatori

Girona