Acció Cultural atribueix les agressions ultres a la «cobertura política»

ACPV ha mostrat la seua solidaritat amb el treballador de la pàgina web valencianisme.com agredit per un grup ultra i ha remarcat en un comunicat que aquest fet torna a mostrar la impunitat amb què actuen els grupuscles violents al País Valencià «gràcies a la cobertura política» que els atorguen «les contínues agressions a la llengua i a la cultura per part del PP i de l'actual govern valencià», i «les declaracions incitadores a la violència», com els insults que va proferir el president de la Diputació de València contra el professorat.

ACPV ha exigit al PP respecte per la llengua pròpia dels valencians, i que posen fi a aquesta «política irracional i violenta», un canvi que, segons ACPV, hauria de començar acatant les 18 sentències del Tribunal Superior de Justícia valencià que reconeix la validesa del títol de Filologia Catalana.

ACPV ha reclamat a la Delegació de Govern i a les Forces de Seguretat de l'Estat que actuen en protecció de la integritat física de les persones i de les llibertats d'expressió i manifestació, i els ha exigit que es procedisca a la detenció immediata dels violents i a la desarticulació dels grups minoritaris que protagonitzen aquesta violència que, assegura, «són sobradament coneguts».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida